خانه داری

طرز تهيه ليمو عماني در خانه

طرز تهيه ليمو عماني در خانه : همه کدبانوهای خانه در برخی از غذاهای خود از لیمو عمانی استفاده می کنند . در مطلب زیر طرز تهيه ليمو عماني در خانه را آموزش می دهیم.

مواد اولیه :

لیمو ترش 1 كیلو
سركه 1 فنجان
نمك به میزان لازم

روش تهیه :

ابتدا لیمو ترش ها را به خوبی بشویید و بعد روی آنها مقداری نمك ریخته و 1 روز كنار بگذارید تا كمی خشك شوند.
بعد از گذشت زمان آنها را با آب سرد آبكشی كنید.
در قابلمه ای چند لیوان آب بریزید و سركه را اضافه كرده و شعله را زیاد كنید تا به جوش بیاید.لیموها را داخل آب و سركه در حال جوش بریزید و 10ثانیه صبر كنید و بعد آنها را با كفگیر مخصوص(منفذدار)خارج كنید و با آب سرد آبكشی كنید.
مجدداً لیمو های آبكشی شده را داخل آب و سركه در حال جوش بریزید و این بار 1دقیقه بعد آنها را خارج كنید ، اما این بار آنها را نشویید فقط اجازه دهید خنك شوند.
پس از خنک شدن لیموها با خلال دندان سوراخ ریزی روی هر لیمو ایجاد کنید ، پارچه ضخیم و تمیزی را در آفتاب پهن کنید و لیموها را به مدت 10 روز روی پارچه قرار دهید ، پس از این مدت زمان لیموها را داخل سبد بریزید و در سایه قرار دهید تا کامل خشک شوند.

نكات:

1)بهتر است پارچه به كار برده شده برای خشك شدن لیموها تیره باشد تا دمای بیشتری را جذب كند.
2)بهتر است در جایی كه باید از آب سرد استفاده كنید آب كاملا خنك باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *